In onderstaand formulier kun je jouw reservering vastleggen. Na je reservering ontvang je een mail. Bewaar deze goed. In de mail staat een link waarmee je je reservering kunt wijzigen of annuleren. Dat kan tot twee dagen voor de geplande datum. Je reservering voer je stap voor stap in. Onder het reserveringsformulier vind je per stap een toelichting of uitleg.

Toelichting

Algemeen
Je voert je reservering stapsgewijs in. Als je naar de volgende stap wil, druk je op de “Ga verder” toets, rechtsonder in beeld. Wil je een stap terug? Druk dan op “<” linksboven in het reserveerscherm.

Dienst selectie: Selecteer een dienst

 • Algemene ontmoetingsruimte: De Stadskeuken heeft één centrale ontmoetingsruimte met onder andere een zithoek, een workshopruimte en een ruimte om te eten en/of te vergaderen. De ontmoetingsruimte mag je indelen zoals je wil. Wel graag na gebruik het meubilair terug zetten op de oorspronkelijke plek. Het tarief is afhankelijk van het (geschatte) aantal deelnemers.
 • Vergaderzaal: De Stadskeuken beschikt over een af te sluiten langwerpige vergaderzaal (3 x 10 m.), geschikt voor 4-14 personen. De vergaderzaal is huiselijk ingericht.
 • Keuken: Wil je alleen de keuken reserveren, bijvoorbeeld om eten te bereiden en elders te nuttigen? Kies dan deze dienst. Wil je de keuken gebruiken en de gerechten in de Stadskeuken nuttigen? Kies dan de Algemene Ontmoetingsruimte. Daar kun je als extra de keuken erbij reserveren.

Het getoonde tarief is per dagdeel. Voor dat tarief kun je een reservering invoeren vanaf 30 minuten tot en met 4 uur (een dagdeel). Wil je langer reserveren? Dat kan, dan wordt het tarief voor 2 dagdelen in rekening gebracht.
De in het reserveringsformulier vermelde tarieven zijn zonder korting voor lokale maatschappelijke organisaties. Indien van toepassing worden de tarieven aangepast na het invoeren van de kortingscode verderop in het boekingsproces.

Breng je iemand mee: Vul hier het (geschatte) aantal deelnemers in. Blijken dat er achteraf 3-5 meer te zijn dan het maximum aangegeven aantal deelnemers, dan doen we niet moeilijk. Blijken het om een grotere overschrijding te gaan, dan behouden we ons het recht voor om het eerstvolgende hogere tarief in rekening te brengen.

Datum en tijd

 1. Kies een beschikbare datum. De lichter gekleurde data zijn niet (meer) beschikbaar.
 2. Klik op “v” in de tweede regel (regel die begint met 30 min.)
 3. Kies de gewenste reserveringsduur (in stappen van 30 minuten)
 4. Kies het gewenste tijdslot.
 5. Herhaal afspraak: gebruik deze optie als je met een vaste regelmaat (dag/week of maand) de reservering wil herhalen.
 6. Klik op <Ga verder>

Winkelwagen
Bij het “uitklappen” zie je de volgende informatie:

 • Datum
 • Tijd
 • Dienstdoende vrijwilliger van de Stadskeuken
 • Duur van de reservering (nog te wijzigen)
 • Locatie
 • Voor hoeveel personen is gereserveerd

Jouw informatie
Vul hier jouw gegevens in

Betalingen
Vul hier je kortingscode in (Voorzover van toepassing) en de gegevens ten behoeve van de facturering.

Klantenpanel of afronden
In het klantenpaneel kun je je ingevoerde reserveringen inzien, verzetten en/of annuleren.
Je reservering heeft de status “In afwachting”. Zodra we deze bevestigd hebben, zal de status wijzigen in “MMMMM”