Eten wat de Pot Schaft
Zondag 8 december, inloop: 18.00 uur, eten: 18.30 uur
8 december zullen Huub en Yara samen hun debuut maken als gastchefkoksduo bij de Stadskeuken. Het menu zal t.z.t. aan deze aankondiging worden toegevoegd.
De Stadskeuken organiseert wekelijks op de zondagen een “Eten wat de Pot Schaft” maaltijd.
We zijn een “waste conscious” locatie en gooien zo min mogelijk eten weg. Daarom weten we graag vooraf hoeveel gasten we kunnen verwachten.
Tot en met de voorafgaande vrijdag kun je reserveren tegen de volgende tarieven:
- Budget: € 5,50 (Maatschappelijk tarief)
- Flow: € 7,50 (Standaard tarief)
- Abundance: € 10,00 (Tarief met Maatschappelijke bijdrage)
Na vrijdag houden we nog 5 plaatsen beschikbaar. Het last minute boekingstarief bedraagt dan € 12,50 en het kan zijn dat we dan moeten improviseren voor wat betreft het voor en nagerecht.
In de prijs van de maaltijd is inbegrepen: een voorgerecht, een hoofdgerecht en een dessert.
Ter info: We willen graag door blijven gaan met zoveel mogelijk biologische ingrediënten, én met het concept van een drie-gangen menu. Die combinatie is met de huidige tarieven niet meer goed mogelijk. Daardoor zijn we met ingang van 1 januari 2025 genoodzaakt het Budget tarief met 0,75 Eurocent te verhogen en de overige tarieven met één Euro.
(Koffie/thee en andere drankjes zijn tegen schappelijke prijzen aan de bar verkrijgbaar).