STAP 1: Kennismaking: Maak kennis met het Stadskeukenteam. Dat kan op alle dagen dat de Stadskeuken open is (Zie agenda). Zaterdag verdient de voorkeur. Of kom langs op het wekelijks vrijwilligers kenningsmakingsuurtje (Zaterdag tussen 3 en 4 uur).
STAP 2: Introductieperiode: Als je beslist dat je als vrijwilliger wilt starten bij de Stadskeuken, dan starten we met een introductieperiode. Je kunt dan de sfeer proeven en verkennen welk soort vrijwilligerswerk je het meest bevalt. Meestal spreken we een maand af met 4x een dienst meedraaien. We tekenen een introductie vrijwilligersovereenkomst, zodat je vanaf het begin verzekerd bent.
STAP 3: Na de introductieperiode heb je weer een gesprek met de vrijwilligerscoördinator. In overleg wordt je ingeroosterd
Algemeen:
Vergoeding:
Contactpersoon: De Stadskeuken heeft een vrijwilligerscoördinator die jouw eerste aanspreekpersoon is voor algemene onderwerpen. En binnen elk team is er één dagverantwoordelijke, waarbij je terecht kunt voor allerlei werkinhoudelijke vragen.